Imate idejo za vašo novo ponudbo? Razmišljate o pošiljanju ponudbe po elektronski pošti ali navadni? V kolikor boste poslali vašo ponudbo po elektronski pošti, potim si ne delajte skrbi s tiskanjem. Ker pa večina ljudi raje vidi, da ima v rokah ponudbo, ki je lahko natisnjena v brošuri ali na letaku, potem se boste morali odločiti za tiskanje. Ampak pomembno je, da izberete barvno tiskanje. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker bo to odraz vašega poslovanja in odnosa do ponudbe. Če natisnete v črno beli kombinacij boste delovali stiskaški in prav gotovo si z vami stranke ne bodo želele sodelovati. V kolikor izberete barvno tiskanje po vsej verjetnosti to še ne bo zagotovilo posla, ampak vas pa bo prestavilo v lepši luči.

Kako si lahko zagotovite barvno tiskanje?

Predvsem imamo v mislih stroške, ki pri tem nastajajo. Barvno tiskanje ni ravno poceni storitev, zato so temu tudi primerne cene potrošnih materialov, torej cene kartuš in tonerjev. Zato lahko tiskanje izvedete sami ali pa storitev opravite pri določenemu ponudniku tiskarskih storitev. V kolikor si lahko preračunate kaj bi se vam najbolje splačalo glede na količino izpisa, lahko razmišljate tudi v smeri najema tiskalnika. Ta vam bo omogočila, da tiskalnik najamete tedaj, ko ga boste najbolj potrebovali.

Če pa sami tiskate in bi radi pri tem tudi privarčevali, pa lahko razmislite o nakupu potrošnega materiala. Tu imamo v mislih predvsem kartuše in tonerje iz druge roke, torej material, ki ni narejen s strani pooblaščenega proizvajalca. Zopet morate biti pozorni na to kakšni so pogoji v primeru okvar tiskalnika, ki vsebuje ne originalne komponente.


Odkupite terjatve in bodite brez skrbi Mini blagajne za mini podjetnike

Leave a Reply