Tiskalnik Canon UV je sposoben marsičesa, zato je to dobra odločitev za tiste, ki težijo pri tiskanju po najboljši kvaliteti. Canon je znamka, ki se je že leta drži dober sloves, UV tisk pa predstavlja brezmejne možnosti, ki se jih lahko marsikdo s pridom poslužuje.

Canon UV tako omogoča, da tiskanje izvajate na različne podlage. Tiskate lahko recimo na les, na plastiko, steklo, kovino ali na kaj drugega. Odvisno od tega, v kakšne namene boste nekaj uporabili. Canon UV zagotavlja izjemno kakovost. Tiskate lahko ne le na različne podlage, ampak tudi na najrazličnejše dimenzije. Ne glede na izbrano podlago, so barve, ki jih boste natisnili nanjo, zelo obstojne. Pri nekaterih podlagah je priporočljivo, da podlago najprej v celoti natisnete z belo barvo. Na tak način bodo barve, ki bodo nanešene naknadno, bolje prijele. V nekaterih primerih je tiskanje s canon UV obstojno tudi v različnih vremenskih razmerah, kar pomeni, da lahko material z natisnjenim motivom postavite kar na prosto. Seveda se morate pozanimati pri vsaki podlagi posebej, kako funkcionira v takih razmerah in kakšen tip barve oziroma črnila morate izbrati, da bo tiskanje s canon UV res uspešno.

UV tisk kot sredstvo za promocijo

Canon UV tiskanje je uporabno v različne namene. V podjetjih je namen takega tiskanja predvsem v promocijske namene. Podlago z odtisnjenim logotipom podjetja in morebitnim kratkim opisom v zvezi s tem, s čim se podjetje ukvarja, in kaj stranke od njega lahko pričakujejo, se lahko postavi na neko vidno mesto v podjetju ali kje drugje. Namen je, da napisano pritegne pozornost mimoidočih in da se glas o storitvah oziroma izdelkih, ki jih ponuja podjetje širi naprej.

Canon UV tisk se lahko izvede tudi na tekstil. V tem primeru lahko podjetje logotip natisne na promocijske majice, kape, lahko pa tudi na pisarniški material. Taka darila nato da strankam v zahvalo za zaupanje in s tem naredi dober vtis, hkrati pa poskrbi za nadaljnjo reklamo.


Barvni tiskalnik – katere tipe poznamo? Zavarovanje terjatev lahko reši likvidnostne težave podjetja