Če ste se odločili za zdravljenje z zobnimi vsadki, se je dobro pri izbranem zobozdravniku pozanimati o materialih, kakovosti in drugih lastnostih zobnih vsadkov. Zobozdravnika lahko povprašate v zvezi z implantati Ljubljana Straumann in Neodent, ki jih dobavlja podjetje Dentalia, ki deluje v mestu Ljubljana.

Dentalia je namreč specializiran dobavitelj dentalne opreme v Sloveniji, ki sodeluje s številnimi zobozdravniki in zobotehniki, tako v javnih ustanovah kot v zasebnih zobozdravstvenih ordinacijah. Nudijo kakovostne zobne vsadke, ki jih izdeluje mednarodno priznano podjetje iz Švice. Straumann in Neodent zobni vsadki imajo številne prednosti, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

Kakovostni implantati sedaj na voljo v mestu Ljubljana

Zobni vsadki, ki jih Dentalia dobavlja zobozdravnikom v Ljubljani in drugod po Sloveniji, so izjemno kakovostni, kar potrjujejo tudi klinične raziskave, poleg tega pa so izdelani po mednarodno uveljavljenih standardih kakovosti. Kakovost implantatov Ljubljana je rezultat večletnega razvoja in uporabe najsodobnejše implantološke tehnologije. Zobni vsadki so izdelani iz najbolj čistega titana, kar pomeni, da ne vsebujejo primesi in zato pri pacientih ne povzročajo alergijskih reakcij.

Zobni vsadki z doživljenjsko garancijo

Kakovostni implantati priznanega dobavitelja iz mesta Ljubljana imajo doživljenjsko garancijo in dolgo življenjsko dobo. To hkrati tudi pomeni, da pacient ob nakupu oziroma pri zdravljenju pridobi tudi certifikat, ki s številko označuje posamezen zobni vsadek in zato je s tem certifikatom mogoče tudi čez mnogo let kasneje pridobiti dele za vsadek, četudi se ta specifičen model več ne izdeluje.

Izdan certifikat zato omogoča zamenjavo določenega dela ali profesionalno obnovo komponent, ki so del zobnega vsadka. Sicer pa velja, da so ti zobni vsadki skorajda neuničljivi oziroma da zdržijo skozi celo življenje.

Inovativna tehnologija zobnih vsadkov Straumann in Neodent

Inovativna tehnologija s kakovostnimi materiali zobnih vsadkov zagotavlja boljši oziroma krajši in manj invaziven potek zobozdravstvenega zdravljenja ter boljšo izkušnjo pacientov, ki so se odločili za vstavitev zobnih vsadkov. Kakovostni implantati, ki jih za slovenski trg dobavlja podjetje Dentalia iz mesta Ljubljana, imajo številne prednosti pri pričvrstitvi in nošenju, saj jih odlikujejo funkcije, ki so posebej zasnovane za učinkovito rabo.

Zobni vsadki zagotavljajo bolj čvrsto in dolgoročno povezavo med materialom in kostjo v čeljusti, kar daje tudi večjo stabilnost in trdnost pri nošenju. Poleg tega posebna tehnologija materialov omogoča hitrejše celjenje ran in manj bolečin po pričvrstitvi. Ne glede na to, za katere implantate se boste odločili, je pomembno vedeti, da le-ti predstavljajo dolgoročno naložbo v zdravje in lep nasmeh, zato pred zdravljenjem skušajte pri zobozdravniku zbrati vse potrebne informacije.


Zakaj so investicije v zavarovana posojila dobra priložnost? Za koga je factoring?