Si želite denarja, uspeha, ugleda in položaja v družbi? Marsikdo si želi ravno to. Pa vendar je le peščica pripravljena na boj in garanje, ki sta potrebna za takšen položaj. Kaj pa vi? Ste med večino, ki le sanja in razmišlja naglas ali pa ste med tistimi, ki so tiho in delajo?

 

Redna služba ima svoje prednosti. Redni dohodek, regres, dopust, bolniška, skratka varnost. Poleg tega pa prinaša rutino, enoličnost in skozi čas naveličanost in dolgočasnost. Ampak, za večino omenjeni razlogi odtehtajo. Čeprav si potihlem želijo večjega uspeha in posledično več denarja, o tem le sanjajo. Kaj bolj konkretnega pa ne ukrenejo. In žal je tako pri večini. Veliko idej, premalo dejanj. Američani imajo prav specifičen rek za to, ki gre nekako tako »Put your money where your mouth is«. V prevodu pa to pomeni, če nekako skrajšamo, od besed k dejanjem. In če le govorite, potem boste pri tem tudi ostali. Zato si usta »zapolnite z denarjem« in začnite delati na svojih sanjah, na svojih projektih. Skozi čas boste ugotovili, da manj, ko drugim govorite in opisujete kaj počnete, bolj ste uspešni. To pa iz preprostega razloga. Večina bo vedno mnenja, da je uspeti nemogoče. Sistem je kriv, slišimo pogosto. Plače so slabe, vlada krade in podobno. Nihče pa nič ne ukrene, da bi bilo bolje. Če ste takšni, se kar pripravite na doživljenjski »minimalc« in upajte na pomoč s strani vaših otrok.

Skratka, če ste radi v senci drugih, če radi delate za srečo drugih, potem kapo dol, kajti najtežje se je zavedati nečesa in nič ukreniti.


Z virtualno pisarno lahko delate od kjerkoli in kadarkoli Franšiza se nam ponavadi izplača