Biti hitrejši in pri tem še bolj učinkovit so vrline in lastnosti, ki si jih želijo vsi podjetniki. Kako pa dosežemo, da bomo lahko hitreje in enostavneje izdali račune za opravljene storitve, pa je drugo vprašanje. Mobilna blagajna je varna in enostavna rešitev za blagajniško poslovanje v skladu z zakonom.

Vsi, ki poslujejo z gotovino in imajo opravka s strankami direktno na delovnem mestu, na primer gostinci, frizerji, kozmetiki, mehaniki in mnogi drugi, vedo da je najpomembneje, če poleg opravljene storitve lahko delo takoj poračunajo in izdajo račun. Na srečo se je ta postopek precej poenostavil. Mobilna blagajna omogoča vsem, ki poslujejo z gotovino, da na zelo enostaven , predvsem pa hiter in enostaven način izdajo račun. S tem pa tudi poskrbijo, da je račun plačan na samem kraju poslovanja in tudi hitreje zaveden, kajti mobilne blagajne imajo sistem, ki je povezan direktno z davčno upravo. Kar pomeni, da poslujete v skladu z zakonom. Tovrstna blagajna pa omogoča tudi kartično poslovanje in plačevanje s sistemom Moneta. To pa je pomembno, kajti večina še vedno misli, da je davčna blagajna le za gotovinsko poslovanje.

Mobilne blagajne so povezane s sistemom poslovanja, kar pomeni, da jo lahko zelo hitro nadgradimo in dopolnimo z novo ponudbo oziroma z novimi izdelki. Kar pa predstavlja zelo enostaven pregled nad poslovanje, kajti blagajne so povezane tudi z računovodskimi programi. Na ta način boste imeli polovice dela že opravljenega. Da pa bo poslovanje še enostavneje, lahko blagajno uporabljate na pametnih telefonih ali tablicah. Na ta način boste ekspresno hitri in učinkoviti.


Kako se približati zaposlenim? Naj bodo vaši oglasi opazni. Tiskajte barvno