Tiskalniki zmorejo v sodobnem času že marsikaj. Sposobni so različnih opravil (tiskanja, skeniranja, fotokopiranja in drugega), so povezljivi z različnimi napravami, njihove funkcije pa so čedalje bolj izpopolnjene. Včasih jih zato imenujemo kar multifunkcijske naprave.

Kaj vse morate pretehtati pred nakupom tiskalnika?

Pred nakupom multifunkcijske naprave je treba pretehtati veliko dejavnikov. Najprej moramo vedeti, koliko financ smo pripravljeni vložiti v nakup tiskalnika, potem se moramo pozanimati, katere funkcije potrebujemo, da nam bo naprava služila kar v največji meri. Če potrebujemo visoko kakovost tiskanja, če nam je cilj, da se bo tiskanje izvajalo čim hitreje, če si želimo možnosti avtomatskega obojestranskega tiskanja, potem moramo izbrati tako napravo, ki nam bo vse to omogočala.

Zakaj je najem tiskalnika odlična ideja?

Velikokrat so potrebe večje od naših zmožnosti, kar pomeni, da bi potrebovali kvaliteten tiskalnik, vendar pa za to nimamo finančnih sredstev, da bi v tako napravo lahko investirali. V tem primeru se kot rešitev pokaže najem multifunkcijske naprave, ki pomeni, da se izognemo začetni investiciji. Izberemo si lahko tiskalnik, ki bo popolnoma zadovoljeval naše potrebe po tiskanju, zanj pa plačujemo zgolj fiksno mesečno najemnino. Dobra novica je tudi ta, da so v stroške najemnine vključene še nekatere druge storitve.

Če se nam recimo tiskalnik pokvari, bo ponudnik brezplačno poskrbel za njegovo popravilo. Če to ne bo mogoče, bomo brez dodatnih stroškov prejeli nov tiskalnik. Prav tako bo ponudnik poskrbel za vse sprotne stroške tiskanja.

V dobi hitrega tehnološkega napredka, se velikokrat znajdemo v situaciji, ko kupimo sodobno napravo, ki pa že v nekaj letih zastara, saj na trg pridejo veliko boljše. Tako je tudi s tiskalniki. V primeru, če se odločite za najem, ta strah odpade. Strokovnjaki bodo namreč brezplačno poskrbeli za potrebne nadgradnje, ko bo prišel čas za to. Če pa se boste med koriščenjem tiskalnika odločili, da želite imeti novejši tip, pa ga boste brez problema zamenjali z želenim.


Poslovni naslov – sedež podjetja – kje ga je možno določiti Virtualna pisarna kot pot do poslovnega naslova