Dan se pozna po jutru. Kaj boste naredili zjutraj, bo ključno vplivalo na preostanek dneva. V kolikor začenjate dan z negativnimi misli, potem ne odlašajte z navedenimi navadami. Naj vam postanejo rutina in razlika bo več kot očitna.

Vstanite zgodaj.

Veliko svetovno znanih podjetnikov vstaja zgodaj. Če se zbudite bolj zgodaj, potem imate boljši pregled nad dnevom. Lažje se boste odločili kaj najprej narediti in kaj nato. Poleg tega pa boste imeli več energije, kreativnosti in aktivnosti že od samega začetka.

Pijte vodo.

Zelo enostavno, pijte vodo. Voda vam zjutraj pospeši metabolizem, vas očisti ter napolni z energijo in omogoča, da prebavni sistem deluje tako kot treba.

Razmišljajte o najpomembnejših stvareh v vašem življenju.

Jutro je čas za mnogo aktivnosti. Tudi miselnih. V kolikor boste o vaših pomembnih zadevah razmišljali  že navsezgodaj, boste v prednosti. S tem, ko boste imeli določene misli vedno pred seboj, se boste bolj trudili, da jih tudi dosežete, uresničite.

Bodite aktivni.

Veliko nas tekom deneva presedi na stolu. Zato je jutro pravi trenutek za jutranjo vajo. Vaša volja je zjutraj najpolnejša in s tem si boste omogočili lažji sprehod skozi vaše obveznosti tekom dneva.

Jutranja vadba vas bo napolnila z energijo, z njo pa boste bolj osredotočeni in posledično produktivnejši.

Meditirajte.

Meditacija vam bo pomagala premagati stres, ki se bo prikradel tekom dneva. Poleg tega vam bo vzela največ 3-10 minut. Ni se vam potrebno ukvarjati profesionalno z meditacijo, že zgolj osredotočenje na dihanje naredi več kot dovolj.


Mini blagajne za mini podjetnike Najtežja soočenja s hitro rastjo podjetja

Leave a Reply