UV tiskalnik predstavlja odlično poslovno priložnost v svetu tiskanja. Uporabljajo se za tiskanje na površine, ki so dnevno okrog nas, vendar pa na njih nismo tako pozorni.

Tiskalniki so nepogrešljiv kos opreme v vsakem domu in pisarni. Zlasti poslovanja si ne moremo zamisliti brez uporabe tiskalnika. Tiskanje dokumentov, gradiva in ponudb so zgolj eni izmed številnih načinov uporabe tiskalnika.

Kaj pa za podjetja katerih potrebe po tiskanju se kažejo na bolj funkcionalni ravni, na primer tiskanje na različne kose materialov kot so les, blago, železo, plastika in mnogi drugi? V takšnih primerih pa je potrebno uporabiti UV tiskalnik.

Kot podjetniki zagotovo potrebujete veliko reklamnega gradiva. Sem spadajo predvsem različni svinčniki in kuliji, na katerih se nahaja logotip podjetja ali pa USB ključki, ki so prav tako prekriti z logotipom. Morda bi želeli pokriti hrbtno stran računalnika z reklamo, ki promovira vaše podjetje. Imate veliko stekleno površino in bi jo radi pokrili z določenimi motivi. To so zgolj eni izmed načinov uporabe kjer je potrebno uporabiti UV tiskalnik.

Gre za zelo zmogljivo napravo, ki barva nanaša na katero koli površino. Predvsem se uporabljajo za nanašanje barv na različne plošče, ki se jih potem uporablja kot reklamno gradivo tako zunaj kot znotraj. Poleg tovrstnih plošč pa se UV tiskalnik izkaže pri tiskanju vsebine na prometne znake. Tu gre za tiskanje na tako imenovane dibond plošče, ki krasijo ceste po vsem svetu. Pri vsem temu gre za brizgalno napravo pri katerih se natisnjena vsebina v stiku s svetlobo v trenutku posuši. Od tod tudi ime – UV tiskalnik!


Stroški in opravki s servisom tiskalnika Kako se približati zaposlenim?