Kateri je idealni prigrizek za malico v službi? Gotovo lahko zelo mamljivo opcijo ponudi sadje na delovnem mestu! Sadje je namreč zdravo in okusno, poleg tega je malica zelo hitra. Kot nalašč za prigrizek, ko si vzamemo nekaj minut premora med delovnimi obveznostmi.

Seveda ima zdrava prehrana tudi mnoge druge prednosti, ki pridejo v službenem okolju še posebej do izraza. Splača se vzdrževati zdrav življenjski slog in spodbujati tovrstno zavednost tudi med drugimi delavci. Pogosto kar delodajalci prevzamejo odgovornost in vsem zaposlenim ponudijo sadje na delovnem mestu. Takšna rešitev ima mnoge prednosti, ki se bodo hitro pokazale – tako za delodajalca kot za zaposlene!

Sadje na delovnem mestu za vse zaposlene

Mnogi delodajalci se uvedbi zdravih prigrizkov na delovno mesto izogibajo zato, ker jih skrbijo morebitne motnje v delovnih procesih. Mamljivi prigrizki so lahko dober izgovor za premor, pa tudi sama malica zahteva nekaj časa. A seveda so pavze med delom nadvse priporočljive, nihče ne more pričakovati od zaposlenih celih osem ur popolne zbranosti brez premora. S tega vidika je sadje na delovnem mestu pravzaprav koristno, saj lahko čas celo prihrani – če je pri roki okusna malica, ki je ni treba kupovati in pripravljati, bo premor veliko bolj učinkovito izrabljen in sam delovni čas ne bo oviran.

Zdrava prehrana pripomore k bolj zbranemu in nemotenemu delu, kar je že takoj opazno, saj zaposleni nočejo biti lačni. Že manjši prigrizek lahko reši lakoto za kar nekaj ur, in za ta namen je sadje na delovnem mestu idealna rešitev. Na dolgi rok je prav tako dobro skrbeti za zdravje delovne sile, kar ima mnoge daljnosežne učinke.

Dostava za sadje na delovnem mestu

Drugi pomislek pa izvira iz komplikacij, ki bi jih imeli, če bi se odločili vsakomur na delovnem mestu ponuditi možnosti izbire sadne malice. Nekatera večja podjetja to dobro urejajo kar sama, v manjših podjetjih pa pridejo v poštev možnosti dostave. Obstajajo ponudniki, ki opravljajo prav takšne storitve. Ponudijo lahko raznovrstno sadje na delovnem mestu, imajo različne prilagodljive pakete, sestavimo lahko tudi paket po svojih željah ali pa naročimo le posamezne sadeže. To so zelo elegantne in enostavne rešitve, ki na strani naročnika ne povzročajo nikakršnih težav. Tudi cene niso pretirano višje, sploh če upoštevamo dodatne komplikacije, ki bi jih imeli, če bi se sami ukvarjali še z nakupovanjem malic za zaposlene.

Sadje na delovno mesto prinaša odlično izkušnjo

Najbolj navdušujoč učinek, ki ga ustvari sadje na delovnem mestu, pa je gotovo končna izkušnja zaposlenih pri delu. V lepo urejenem in dobro opremljenem delovnem okolju je opravljanje službenih opravil lažje, sproščenemu delovnemu prostoru pa dodaja piko na i prav osvežilna malica. Spodbujamo zdravo življenje, negujemo dobre odnose med zaposlenimi, hkrati pa dosegamo tudi optimalno storilnost. Kakšnih omembe vrednih pomanjkljivosti tega pristopa pravzaprav ne bi mogli navesti, sploh če izkoristimo ponudbo podjetij, ki opravljajo dostavo izbranih paketov sadja. Tako se sadje na delovnem mestu v končni fazi izkaže za veliko prednost, ki je za podjetje lahko le koristna, predvsem pa bo navdušila same delavce.


Investicija v posojila v času gospodarske negotovosti Urejeni izdani računi za popoln pregled nad poslovanjem